Torsdag

Sovmorgon till klockan 1 idag och därför ligger jag i sängen fortfarande.
I lördags visade min pojkvän några kattungar till salu på blocket som var Såå söta. Skickade bilden till mamma och på söndag hade vi köpt en kattunge! :) vi får han dock inte förens vecka 44-45, längtar ihjäl mig!!

Börjar som sagt klockan 1 då resten av klassen har fotboll medans jag går till rehab för att träna upp mitt knä. Efter rehab går jag ner till stan för att gå runt Växjösjön. Efter jag gått en pw hoppas jag att min pojkvän vill träffas en stund ... Innan det är dags för jobb mellan 18-21.45 ikväll.
Här nedan är det även ett bild på kattungarna. Den i mitten är det !:)

Tisdag

Igår måndag gick jag i skolan och vi har välgörenhet denna veckan i skolan. Min grupp ska ut till ett äldre boende imon och spela bingo där vi har fått sponsorer från maxi! Kommer bli kul :)
Efter skolan stack jag till active rehab och tränade mitt knä och är så trött på denna rehab, ser fram emot den dag jag går och köper målvaktshandskar och nya fotbollsskor! :') mitt mål är att vara tillbaka på fotbollsplanen i slutet av november men inte så klart att spela matcher då:).
Idag efter skolan ska jag ta min tredje vaccinationspruta, min pojkvän ska följa med mig och hålla mig i handen såklart ;))))) ikväll blir det även jobb mellan 18-21.45! Pusshej

RSS 2.0